Sunday, March 9, 2014

MAS MH370 HILANG : Senarai Penumpang MH370

assalamualaikum semua.. hari nie satu dunia dikejutkan dengan berita pesawat Boeing 777 (Penerbangan MH370) yang dikatakan hilang dan terputus hubungan dengan pusat kawalan udara di Subang pada pukul 2.41 am (8 Mac 2014). Pesawat itu dikatakan berlepas dari KLIA pada pukul 12.30am (8 Mac 2014). Seramai 227 penumpang berada dalam pesawat terbabit termasuk dua bayi dan 12 anak kapal. Banyak rumours yang gua dengar mengatakan pesawat tersebut terhempas di kawasan Tho Chu, Vietnam. But sumber sahih mengatakan rumours tersebut adalah tidak benar. Di bawah adalah senarai nama penumpang pesawat tersebut. 

sekarang banyak pihak yang sudi meghulurkan bantuan dalam misi mencari pesawat yang hilang. and please stop make a stupid jokes. langsung tak kelakar. just imagine one of the passenger is your beloved one. Tuhan bagi akal.. pikiaq la cheq oi. *ada sebab pasaipa aku duk marah sapa yang buat joke vodo yang xconcerned ngan benda ada kaitan hidup mati nie.

p/s: marilah sama2 kita berdoa semoga Allah selamatkan mereka semua daripada malapetaka.. ameen.. 

PROMOSI MAC 2014 SHAKLEE

Harga runtuh untuk ESP SHAKLEE.. Belian 2 ke atas ada lebih lagi diskaun. Lain2 produk SHAKLEE juga ada special price. ANY DETAILS contact CIKDA- 0134080218


www.tips-fb.com

0 makhluk membebel ♥:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.