Sunday, October 20, 2013

JALAN-JALAN KEDAH


Assalamualaikum uolsss.. 
Long time no see guys.. serius rindu... apakan daya.. masa tidak mengizinkan..acecece.. pada ketika ini..jam ini.. minit ini.. saat ini.. *berapa kali ini la..kata bangang satgi marah* .. aku tengah duk pulun study.. al-maklumlah.. nak final exam jum nie bersamaan 25hb Oktober.. dan sekarang terbukti aku tengah mengadap laptop di mana aku tengah menaip entry oleh jejariku yang tak berapa nak runcing ini... hewhewhew.. baideweiii..  wish me gud luck eh.. TQ.. -..-"

semalam punya cerita.. aku and the gang decide nak pi jalan-jalan makan angin..kononnyeww leww.. rezeki kitorang... Alhamdulillah.. Pak Long bawak kitorang pi jalan-jalan.. sesiapa yang pernah study kat KMPP tipu lah hangpa tak kenai Pak Long Wira Merah.. *opps keutaraan punya loghat dah mai sampuk aku dah*..

dont know how to describe.. im happy or what.. cause im hurt and when i see the sea.. all my pain are going out.. bye bye hati duka lara pecah bederai patah seribu shila amzah *eh?
jiwa auni dah ke laut.. yang aku pulak.. jiwa ke gunung jerai.. *bajet*
with nani!! kebajetan terserlah sambil menunggu mee udang yang pergghh!


mee udang pulau sayak.. terangkat dek oiii.. seriously sodap sampai menjilat pinggan... agagaga   habis lunyai kulit udang aku kerjakan.. ahakss

keflawlessan terserlah.. ala camera 360 uolss..wakaka im with auni and pak long .. steady lah pak long.. :D

this we call belangkas.. org kata sedap tapi aku tak makan pon.. saja ambik gambo.. dandan je thumb up..

suka tengok pemandangan kat sini.. terlepas sudah semua kesedihan kat laut neh.. dan bersemadi sudah hatiku yang remuk redam.. *ayat bombastik bagai*..

muka tak siap.. hahaha aku tak ready weii!
aku bukan photogenik.. photogedik? maybe..hahaha me look like a girl who aged 10 years old with that kind of pose (peace) .. maybe.. hewhewhew
do visit my instagram @misssoyah and twitter @soyahgebu
notakakiku: hari rabu MUET.. hari jumaat PSPM 3.. wish me luck.. insyaAllah i will do my best.. do pray for me.. chow chow
www.tips-fb.com

2 makhluk membebel ♥:

Sobri Yaacob said...

owh god luck 4 muet n pbsm :)

zaty izzati said...

best x kat gunung jerai..Zaty tak pernah sampai lagi walaupun kerap balik kedah..hihihi..
zatytiey.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.