Sunday, January 10, 2016

kembali aktif

Yoooo wassuppppp guys ;)


Aiyooo tgk archive blog.. berapa kali je sempat hupdate belog yg tak berapa nak gebu ni.. T.T .. rindu weiii.. sape tak rindu.. belog ni tempat meluahkan perasaan... acecece jiwang pulak.. insyaAllah start hari ni nak start kembali aktif.. hewhewhew... kembali aktif apa?? Kembali aktif berblog.. doa2 kan lah aku rajin update eaaaa.. hihi... btw skrg ni gua tgh struggle utk final.. doa2 kan eaaa.. :3



Regards,

www.tips-fb.com

Thursday, August 20, 2015

Review Perihal Makanan BEST di Malaysia?

hai cuolsss... assalamualaikum cuolsss...

yaaa ammpunn punya la lama iolsss tak berblogg cuolsss.. sibuk cuolss even sekarang ni tgh cuti sem.. hikhikss sibuk menternak lemak mungkin.. to cuolsss yang suka menternak bercucuk tanam or berkebun membela si lemak ni.. iolsss ada berita baik... berita baik la sangat kan... its about the best food in malaysia bebeh.. heeee

sekarang ni hobi iolss suka mencuba makan kat tempat yang best2.. kekonon nak jadi macam Maria Tengku Sabri .. jalan-jalan jumpa jodoh.. opss silap.. jalan-jalan cari makan.. haaa sonok deknon oiii.. kome tak tahu kalo jumpa kedai yang best2 iolsss akan recommend laaa.. setakat ni dah banyak kedai yang iolss jumpa cuma tak sempat nak hupdate je.. ntah kenapa mood nak berblog tak menyerap masuk dalam tubuh ni haaaa... ntah pasepa hari  ni aura berblog tu menyerap masuk.. muahaha..

tapi tapi sebab mak jemah ni malas nak upload gambo.. so tggu next entry yeee as the started edisi membela menternak lemak edisi cik soyah perasan gebu... oyeahhh.. k guyss.. stay tuneedd.. *acece bajet retiss podahh

www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.