Friday, June 1, 2018

Nafas Baru - I'm Back Gaisss!!!

Assalamualaikum gaissss.. 


Allahu.. dan setahun lebih weh tak berblog. last post 1st May 2017. Skrg 1st June 2018 hahaha.. rindu dah menggunung sgt ni. Bukan tak ada masa, bila ada masa asyik laghaaa dgn gadget.. dulu dgn sekarang tak sama weh.. huhu bila laghaaa dgn gadget mana la nak igt pasal berblog ni.. untuk permulaan berbelog setelah sekian lama rehat... iyeeeee hakak menukooor nama blog from belog cik gebu to belog hakak soyah... huhuhuhu sebab nama hakak soyah tu mmg dah sinonim dgn hakak ni haaa *nada macam membawang sgt haaaa*.. disebabkan malas nak tukar template semua so hakak biarkan je guna yang lama kecuali header je tukorrrr... haha rajin sebab senang je hek3..  


blog hakak before tukar wajah.lulsss.. gediksss nak jugak tunjuk lampu tecik2 tu huehuehue..


okay gaisss untuk pengetahuan semuaaaa.. Hakak skrg tgh menjalani praktikal/latihan industri to complete my degree di sebuah company di Alor Setar Kedah. Hakak ambik kos apa? Hakak kos Sains Komputer Netsentrik. Netsentrik ni senang cerita kos programming. IT+Network+Programming = Netsentrik. haaa gitu laaa.. so yeee hakak intern kat company di Alor Setar ni utk setup website + buat system utk syarikat. fuhhh thats why hakak sgt marah tau bila org cakap netsentrik ni kos lelong ke?? amboiii dik.. jgn cakap gitu tauuu.. hakak duluuu mmg mintak kos ni. hakak dah survey siap2 menatang apeee netsentrik ni and subjek apa yg hakak kena belajorrr.. korang yang minat coding mmg sesuai sgt laaaaa ambik kos ni.. Best weh.

And secara ringkasnnya byk je benda jadi dalam nak habiskan degree. Mencabar weh. Just kena kuatkan semangat je tau tau. ok lah babe. skrg dah nak dekat pukul 4am. tak boleh tidur sebab tadi minum mocha starbuck bapak ah hakak takleh tidur diknon oi. haa jgn ckp kayaaa boleh ahh minum starbuck. diknon.. hakak belanja diri sendiri sebab nak hilangkan sedih dihati. muka manyak happy tapi hati manyak sakit huhuhu k lah.. hakak nak siapkan sahur. k hakak gerak lu pape roger. 

Tak terlambat hakak nak mengucapkan Selamat Berpuasa kepada muslimin dan muslimat.


www.tips-fb.com

0 makhluk membebel ♥:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.