Sunday, January 25, 2015

REZEKI CIK GEBU

Assalamualaikum cuolsssss...


Awak kat sana awak awak kat sana.. sihatkah anda??? huhu saja tanya apa habaq.. kot2 la demam ka selsema ka.. sapa tahu kan.. makan ubat noh kalau sakit... haaa ni combi nak habaq mai.. eh silap loghat.. hoho gua nak bagitaw yang penat lelahku hampir 5 tahun berblogging mempuyai hasil... even semenjak dua tiga menjak ni gua tak berapa aktif berbelog.. ntah kenapo.. mood berbelog hilang mehhh.. tapi sekarang ni semangat berbelog kembali lagi.. huhuhu oh ye hasil apakah yang gua maksudkan?? di bawah inilah buktinya...


THANK YOU VERY MUCH NUFFNANG!!! LOVE YOU!!

RM225.66 for 5years blogging? alah sikit je.. hello.. sikit2 pon at least lepas la kalau aku nak bershopping.. huhuhu.. at least dapat okay.. Alhamdulillah rezeki nak kahwin... hahaha takde lah.. saje gurau.. jodoh pon xtaw siapa lagi... haha dan kat sini gua nak share berita gembira yang perniagaan online gua Alhamdulillah mendapat sambutan.. sesungguhya dalam Islam pon ada bagi tahu 9/10 daripad rezeki dtgnya daripada berniaga.. bukan apa gua berniaga sebab kalau boleh taknak mengharapkan duit mak ayah.. tapi kalau ayah hulur dengan rela hati gua terima je..hahaha yeah tahu gua student tapi insyaALLAH masa tu gua dapat bahagikan antara bisnes dengan belajar. lagipon sekarang ni gua duk goyang kaki kat umah. so alang2 tu berbisnes la duluan.

untuk kome2 yang nak beli supplement or produk kecantikan dengan harga yang murah dan dijamin 100% original.. boleh la ke instashop gua @chanteq_beautyshop ... also kepada yang kempunan nak makan chocorice.. gua ada jual chocorice tuh.. dijamin sedap dan berpuas hati.. apa2 pertanyaan korang boleh ke instashop gua @chanteq_beautyshop atau whatsapp terus gua 0135229517. eh aku neh berniaga pulak dah.. alah sekali sekala kauuu.. huhu


WAHDAH DELIGHT CHOCORICE RM10
POSTAGE RM6sm/RM10 ss
nak try? WHATSAPP 0135229517

Oh yea.. nak hakak gebu nak belanja satu keping gambo ketika gua berjimba tempoh hari.. hoho kbai

Berjimba dengan member sejak sekolah. muahh


www.tips-fb.com

Saturday, January 17, 2015

Hidup Hakak Terkini


Assalamualaikum uolsss..

sumpah dah lama gila gua meninggalkan zaman kegemilangan berbelog gua.. hemo3.. blog pon dah berhabuk dan bersawang mungkin.. ermm berbalik kepada tajuk entry diatas.. ermm tajuk entri bapak ahh bajett.. bajett apa? bajet 2016 mungkin bajet acah2 retis biarpon aku bukanlah retis seperti mereka2 yang sememangnya retis.. oh yee.. nak habaq mai kat hangpa semua yang sekarang ini aku selamat menjadi tunangan orang.. eh silap.. yang tu acah je.. aku nak habaq yang selamat menjadi pelajar UiTM .. kos apa? Kos yang mungkin jarang didengar.. kos sains komputer (perkomputeran netsentrik) .. aku tahu belambak korang2 di luar sana apekebendanya lah netsentrik ni.. haaa yang tu nanti2 la aku citer.. yang pastinya kos ni memang aku pilih.. jangan dok habaq aku dapat kos lelong noh.. hakak marah neh.. takde la gurauu je.. kalau aku marah macam la hangpa peduli.. ye dok? hewhewhew.. oh lagi satu nak habaq gua dapat UiTM kampus Arau, Perthlis bakkk hang.. *angkat kening sikit* acah2 obersi kauu.. and one more nak bagitau yang gua dah selamat berbracesssssss.. harharhar *gelak setan sambil tayang besi kat gigi* .. kau ingat sonang procedure nak pakai menatang alah ni?? kena sabaqqqqq byk2 noh.. sebab apa? sebab dia depend kepada keadaan gigi korang tu haaa.. gua terpaksa mengorbankan 4batang gigi 2atas 2bawah.. T.T sedih baqq angg.. tapi nak buat macam mana.. sebab gua dah berazam nak pakai gak sebab nanti bila umur pon dah semakin meningkat lagi sakit.. and sekarang gua dah jadi hakak braceyyy.. miahahaha.. mcm2 gelaran dapat.. paling latest diberikan oleh seseorang yang disayangi --> sumbu besi.. cuma terfikir apa kaitan badak sumbu dgn besi.. hurmm.. redha je la.. asal kau bahagia..

ntah kenapa muka macam tu.. menggeliat mungkin.. lega bakk angg


p/s : sekarang tgh final.. tggal 3paper lagi.. member2 sama kos ngan aku semuanya tggl 1 paper.. ini semua sebab gua terkandas banjir tempoh hari.. its okay.. demi family.. oh ye one more.. kot2 la sesapa nak follow ig gua kan.. haha gila bapak perasan.. haa boleh la search nama @sya_hassan .. also blh follow instashop gua @chanteq_beautyshop ..gua ada jual wideshawl & instantshawl.. also ada jual produk kecantikan.. for more info.. mohon la visit and kalau rajin follow la sekali ye.. hewhewhew kbai chaoooo


www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.