Thursday, February 5, 2015

Yeay! Dah jadi ahli Aster Spring!

Assalamualaikum guyss!! 

Hari ni gua nak cerita sikit about my skin care. Sebelum pon gua ada buat review tentang produk yang gua pakai - Dermalogica. Gua tahu ramai yg cakap.. Fuyoo kau pakai produk bapak mahal.. Hoho ladies and gentleman.. Relax bro relax.. Gua nak habaq mai kat uolss.. 1st time gua try gua guna yang set trial punya. Although kecik tapi bertahan selama 3-4bulan. Harga masa gua beli tu about RM19* Its worth okay. Reasonable price. Dan yang pntg lepas pakai selama 9 bulan... muka iolss dah licin mulussss bakk hang! Kau igt senang muka haku yang dahulunya bergerutu nak jadi licin micin kekonon bak emma maembong? Haaaa dermalogica ni gua cakap lu gua memang recommended kepada yang ada masalah jerawat serius. Sebab dulu pon gua punya muka banyakk jerawat batu oo.. 😭😭😭  nak kuarkan duit untk beli produk ni pon terketar2 .. Tapi aku tekad.. Then waktu pi beli sunblock mungkin.. Pekerja kat dermalogica bar dekat sunway carnival penang tu bagi gua facial for free sbb customer baru.. Hihi gua pon apa lagi.. Balik kg kat kelantan terus buat.. Perghh memang layanan tip top bro.. Lepas buat facial + pakai produk dia.. Kulit memang betol2 pulih.. And tempoh hari.. gua pi lagi sekali ke Aster Spring dekat kbmall alang2 gua balik kelantan untuk tukaq bracess nie haa.. gua pi ke Aster Spring nak buat facial.. Sebab muka nampak gelap sikit dari leher.. Sikit je tapi still pelik kan? Hahaha bila pi sana.. Si amoi ni offer gua amek pakej yang berharga RM1***.. Fuhhh pokai cheqqq.. Tapi gua tetap amek alang2 gua dah ada pendapatan sikit2 melalui perniagaan on9.. Tapi sgt berbaloi sebab dapat mcm2 oi.. Jimat duyet aku.. Hihi memang dah niat nak stick ngan produk ni.. Hoho tahu mahal regenya tapi still nak stick jugak sbb takot muka terok mcm dlu.. Tak sggup oii.. Oh ye disebabkan gua amek pakej.. So dengan automatiknya gua sah menjadi member of aster spring. Wuuhuu benefit sgt sebab dapat2 mcm2.. Hihi love it 😍😍😍

Yang nie gift for Aster Spring Member. Bila korang belanja RM500 above secara automatik korang jadi member Aster Spring
yang serum for brightening skin.. nak kata nampak putih tu tak jgk.. tapi suka bila pakai je serum ni..  + pakai foundation muka nampak berminyak flawless giteww.. suka2.. hee
yang ni free gift sebab ambik pakej yang gua cerita tadi tu haa.. hoho selamat lagi duyet eden.. stok ni tahan la jugak untuk 3-4 bulan. ahakss.


oh ye selain tu.. Gua jugak amek supplement untuk kesihatan dan kecantikan. Supplement apa.? Huhu mestilah supplement yang Adira consume tu iaitu Beutskin Essence + SNE. Hihi harga mahal lagi?  Err agak la tapi sebab ianya menjadi.. Gua consume gak.. Huhu bukan apa.. untuk kesihatan.. and fyi hari tu gua ada derma darah.. guess what?? that nurse puji darah gua manyakk lawaaa woo.. Alhamdulillah... *senyum bangga sikit sambil tunjuk besi* .. kiranya dalaman gua alhamdulillah okay.. huhuhu then gua juga amalkan pemakaian ibu putih keluaran nina skincare.. yang ni pakai sebelah malam je. hihi nak try je tapi alhamdulillah.. kulit nampak cerah.. hahaha lagi la haku suka..kbai



irissential lip scrub

p/s : iolss ada jual irissential lip scrub.. only RM8.. kalo amek dua RM15 exclude postage.. postage RM6 sm/ RM10 ss.. whatsapp me ye dear.. 0135229517

www.tips-fb.com

2 makhluk membebel ♥:

Aesya Zealous said...

kerana dirimu begitu berharga. ahhaha

i wish nak jadi mcm ni. pakai product2. daku ni sangatlah kampung. tak reti nak pakai2 skincare. hasilnya muka gua, hazabbb deknon..

Nik Azidah said...

Meletop gebu gebas la uolssss....btw dermalogica bagus kan...kawe tak pakai pun tapi baca review orang je hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.