Saturday, March 23, 2013

#1 ENTRI MENGARUT

assalamualaikum guyss... ^^

long time no see meyhhhh... rindu aku punya blog manyak2...bukan tak nak update.. tapi kebuzyan yang memanjang membuatkan aku yang semakin gebu nie takde masa nak update the belog of cik gebu la sangat.. tetambah final exam dah nak dekat.. lagi sebulan.. so memang tersangat la hampir.. doakan aku dapat buat k ..aminnn.. err tapi tetiba hari nie aku rasa terdetik nak tulis entri kat belog aku yang gebu ini..*doe*..*sumpah ayat tak leh blah..


besties



disebalik muka minta penampar tue... terselit perasaan gembura kemain lagi sebenonye.. sebab?? biarlah rahsiaaa.. huahuahua..jangan marah okeyh..satg cepat tua.. huahuahua.. nama lagi entri mengarut.. so suka ati aku la nak merapu meraban apa pon kan?? hahaha hati aku tengah berbunga-bunga sakura sekarang.. ouch ouch.. ada masa aku citer ok.. skang nie aku nak rush.. so everybody.. aku rasa setakat nie dulu kot.. sehingga kita bertemu di lain hari *ayat skema xleh blah... chowww chowww muash muash

www.tips-fb.com

1 makhluk membebel ♥:

Kopi Luwak said...

keindahan berpakaian adalah salahsatu penilaian positif kepada semua orang...tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.