Sunday, April 22, 2012

Just Be Yourself Babe

assalamualaikum korang2 sume..

apo kabo?? belog aku bertukar wajah lagi.. kate dulu belog aku nak jadi belog islamik? ok skrg aku dah tukar prinsip belog nie.. kalo ade pape maklumat berkaitan dengan Islam.. insyaAllah aku akan kongsi.. tapi benda lain aku akan share ngan korang jgk.. tpi not gosip la nyahh oii.. kang berbakul2 dosa aku dapat.. hehe sesape yg bace entri psl penghijrahan aku.. mesti terpk.. ari tue kate nak berubah? tapi xde berubah pon.. skrg aku tgh cuba guyss.. dri segi berpakaian.. aku try tgh cuba yg terbaik.. my brother asked me to change slowly.. jgn paksa diri.. nnti kang memberontak.. perangai aku still sama mcm dlu kot.. cuma mulot2 jahat tue dah berkurang la skit.. hehe tapi aku still sengal.. xkering gusi kalo korang kawan ngan aku.. huhu *ok keperasanan jelas terpancar..

skrang.. aku tgh cuba pakai baju yang labuh.. seluar jeans still lagi aku pakai.. sbb that is my fav.. kdg2 ade jgk aku pakai skirt.. kalo aq pakai jeans.. aku akan pkai cardigen yang labuh.. baju pulak aku akan pkai yang jnis loose.. if i'm wearing tudung bawal.. i will pin my tudung kiri kanan.. so takdelah terdedah kan?? nak berfesyen boleh je syg2 ku sekalian.. pastikan tutup mane yang patut.. aku pon xde lah tutup aurat dengan sempurna sgt.. but now i'm trying my best.. insyaAllah maybe one day dapat tutup aurat keseluruhan.. ^^

good news.. aku dah dapat lesen kereta dah lama.. cuma my mom je xberani kasi aku bwk kereta dia.. tapi mse mak aku pergi jb ari tue.. aku try bwk kereta pergi2 pusing dgn kawan2.. sesaje nak praktis meyh.. Alhamdulillah.. aku dah dapat bwk kereta dgn jayanya.. sukaa gilaa habaq kat hang!! *dapat bwk kereta pon nak riuh.. biasalah babe..budaq baru blajaq bwk keta.. of course la excited mula2 nie.. nnti dah lame.. kompen naik jemu.. silap2 karang aku pi blajaq bwk kapal terbang plak.. maw pengsan hangpa2 sume.. xterkecuali aku skali..


p/s : i got new hp!!! tenksss my mom and dad for giving me a new phone.. hewhew.. love both of u always :)))))
www.tips-fb.com

2 makhluk membebel ♥:

BP Boy said...

haha samer la kiter.. saye dah dkt 3 taun dapat lesen.. tp ibu saya still tak berani nak naik kereta kalau saye yg drive.. haha
psl imej tu, sy stuju sgt.. slow2 k.. =)

Ini Kisah Tia said...

totally agree with u! slow2. sebab Tia sendiri berpakaian tak perfect sangat ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.