Monday, August 15, 2011

NAK BERNIAGA KE TAK??

assalamualaikum olss.. hari nie punyer cer.. tadi gua ade la pergi kat sebuah kedai produk kecantikan.. hajat maw beli produk utk m'ilangakn blackhead.. so gua masuk la kan.. then dtg la pekerja kedai tersebut.. gua tnye produk utk blackhead.. tapi gua lupa nme produk tue ape.. pastu si pekerja tue cam nak marah2 kat gua.. dah gua lupa.. nk buat camno.. adoyaiii gua dalam hati..sabo je laaa.. walaweh sis.. nie kan bulan ramadhan.. xbaek marah2 kot.. gua nie pelanggan.. hajat baru berkenan nak beli satu produk neh.. tapi disebabkan layanan xbagus langsung.. dgn muka xsenyum.. trus xjdi beli.. mmg lari la pelanggan kalo cam nie.. then gua dah tekad.. dats is da 1st and da last gua msuk kedai tue.. gua xkan jejak kaki lagi dah kat situ..


mood : bengang.. tapi still cool mannn.. chilll ok.. buat dunno jaa.. :)))


www.tips-fb.com

7 makhluk membebel ♥:

cik najihah said...

lain kali sound je direct..bia kene kat muke..nak berbiage buat care nak niage kan..mmg patut x laku

nur zahida said...

ngepek2 gk, kim jgn lupa, sy tunggu. ahaaaa xp

diya said...

mmg slalu jugak masuk kedai jumpe org mcm tu. kdg2 pemilik kedai tak mcm tuh, pekerja die jeee. mmg serik! sakit hati pun dapatt. ishh

amna said...

ni la selalu jadi pada sstengah pkerja.. kadang2 tu, x fashal2 rasa nak marah ><''

embun d tengah malam said...

maybe dia lapar ataupun belum dapat gaji...hehehhee...saya bersangka baik

wahida said...

tu lah sapa suruh tak ingat lagi?

kehkeh...

Cik Suheela said...

kalau dia marah, you marah dia balik lain kali..hehehe..org mcm ni mmg kena grg sikit..apa dia tak penah dgr ke ayat ni:"customer first" hehe :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.