Monday, June 13, 2011

KAU PEHAL CARI GADUH DENGAN AKU??

entri kali nie gua m'gunakan 'aku'.. smlm kate nk berhibernasi.. tapi xjadi.. ade tragedi berdarah semalam.. err.. xde lah berdarah pon..

ari nie.. aku nak melepaskan amarah yg sememangnya membara sejak semalam.. bangang giler weh.. ngan aku pon nak cari pasal.. bongokk ke hape aku xtaw.. ntah dtg dri planet mane tetibe kutuk aku bagai ape sume.. citenye camni.. aku nie mnat giler owh kat MARIA ELENA.. kau xkenal sape MARIA ELENA?? punyer la femes dia skunk neh..xpe.. kau klik je kat nama tue kalo nak kenal.. kat fb.. aku like page dia.. so aku ade la post sesuatu kat wall page MARIA ELENA .. aku really adore MARIA ELENA neh..




selepas beberapa jam.. tetibe dtg la seorg makhluk sesat dri planet mne ntah.. komen cam kat bwh nie..




dgn name2 kau skali aku tunjuk.. bagi kau femes skit.. to TELEFON CANGGIH yg xberape nk canggih.. yess!!! aku mmg gedikk.. so what?? puas aty kau..?? suka hati mak bapak laki tiri jiran nenek aku la wehh nak gedikk ke.. nak tunjuk aku nie WEIRD*speaking weh mcm MARIA ELENA ke.. hape kau kesah.. selame aku hidup xde plak kot aku nak menyusahkan hidup kau.. hurmm sat2.. ayat dia yg ini membuatkan aku musykil 'euwww geli'.. walaweh.. ini bkn aku yg gedik tpi kau..cam haremm je kau neh.. dan satu lagi.. yeah2.. aku mmg suka mengada2.. aku taw la kau jeles kan sbb kau xleyh ngada2 sbb kau JANTAN sebenarnya kan?? mengaku jelah weh.. ke kau mak nyahh?? jeles sbb aku pompuan tulen.. kau pompuan tiruan?? opss terlebey sudah..

sambungan..



yg nie part yg bikin gua gelak weh.. harharhar.. gune perkataan 'I'.. euwwww... geli makk wehh.. pastu blh plak kate menyampah tgk muka aku?? xyah la tgk.. sape suh kau tgk muka aku.. ke kau jeles sbb muka aku canteq?? harharhar lagi satu.. kau cakap muka aku mcm cekodok?? walaweh.. weh.. aku nak tanya kau satu soalan.. "KAU ADA AGAMA TAK?? KE KAU JAHIL??" sesedap rase je kau mengata ciptaan ALLAH.. kau dgn aku xde beza kot.. kau manusia.. aku pon manusia.. kalo kau ckp aku mcm cekodok.. msti muka kau pon macam cekodok gak kan?? eh2.. kenapa aku ckap kau gila?? sbbnye kau xkenal pon aku nie sape.. dan tetiba kau dtg kutuk aku.. org yg xberapa waras je akan buat camtue.. nk kate kau waras?? kalo kau waras.. kau xcari pasal punya ngan aku.. kenal pon tidakk..



u see?? ade hati nak mengayat kawan aku.. ini yg membuatkan aku musykil dia nie pompuan ke laki2..sbbnya kalo pompuan xkan la tetiba dia tertarik dgn kawan aku yg sorang nie haa?? dah sah2 la kau tue JANTAN.. kau hengat kau blh kencing aku?? aku xbodoh la wehh.. selain wall post aku.. ade gak dia komen kat wall post org lain.. ckp Maria Elena gedik.. walaweh.. aku bengang giler weh.. yg kau pi like page tue sape suh kalo xsuka?? kau nie ade akal ke tak ehh?? owh.. mayb kau jeles dgn MARIA ELENA rite?? sbb dia popular.. kau xpopular.. xde sape cari kau eak?? owh kesian meyhh..

lepas je aku komen yg last tue.. dia ade komen.. yg nie yg terakhir..



wow2.. sat2.. nak tanya lagi.. ini sape yg xtahu malu dan euwww gediks?? aku ke kau?? tetibe dtg menyampuk ckp aku gedikss2.. what the crab la kau neh.. weh.. lovpoison pon xnak layan kau lah.. dia komen pon sbb dia nak tlg aku la weh.. nak kasi kau sedar skit.. tapi kau ade hati nak ngorat dia.. harharhar lawak la kau neh.. xsedar diri.. nasib kau baek la smlm sbb kazen aku xde mse kau komen tue.. kalo tak.. lagi pedas ayat yg kau dapat.. aku nie jenis susah skit nak maki org.. sbb aku susah nak mrh.. tapi bila aku marah.. mcm2 lah yg terkeluar.. tapi xde la sampai kuar p'kataan yg xsepatutnya..


aku sokong sgt2 lah ape yg dikatakan oleh SITI.. indah kabar dari rupa.. tq SITI.

kembali kepada penggunaan GUA.. korang dah bace?? ape korang rase?? xke bangang org mcm tue?? cari gaduh ngan gua pastu nak ngorat kwan gua?? xke gile nmenye tue?? gua pon ade send msg kat Sis Maria Elena.. mtk maaf kalo dah mencemarkan page beliau.. then she replied.. she told me dat fb sbenarnya itu adalah fake profile *seperti yg gua jgka.. xkan la org pompuan nak gune name TELEFON CANGGIH.. logik la kan..



yeah2.. you r right dear Maria.. kesian diaa kan?? hua3

p/s : jangan cari pasal dgn org.. nanti hampa jgk yg susah.. igt tue..

tenks to APIK & PENI sbb tenangkan gua smlm.. naseb ade 2org neh.. kalo tak gua pon xtaw ape yg jadi kat gua..


www.tips-fb.com

27 makhluk membebel ♥:

amna said...

haha.. ape bende si telepon canggih ni ~.~ gilo ape..

p/s:die kutuk cikgu tadika? kurang ajo!

~~Ticer Wann~~ said...

haha tak pasal-pasal Ticer berasap baca komen si telefon tu... Maria Elena tu tak layan dia kot tu yang meroyan pelik sangat tu... sabo ehh..

jemput ke blog
Tau la kami lambat pun.. sopan sket boleh?
Bukan fakta pun
Kenapa awak follow saya?
Tak payahla renggang-renggang..rapat-rapatla syok

LynnChemicalnova said...

perghhh..dasat btol u..mmg TELEPON CANGGIH tu xda keje ke dk ngutk org..haiyyaaa..xda wawasan btol la org mcm tu..hahahaha

Ain Zulaikha said...

jom kerat dia 18 baru dia tahu erti penyesalan

Eera Shera said...

haha..gila punya orang..

Raji and Yeen said...

hohoho ak rasa mngkin bukan dia yg guna account tu ataupun? hurm ntah lah.. ish2

Wyna Nubies said...

As Salam,

xpasal2 panas hati jer kn..huhu~
klau fake profil,berani la nk kutuk2 org..cuba ori profil..berani? ceh,jantan sesat.huhu~

NasZ said...

dasat2..haha..banyak bersabar k?

MINDA ... TEMPAT SETIAP PERKARA YANG KITA NAK BUAT BERMULA...

orang panggil aku 'KAM' said...

hihi marah sakan nampaknya tn blog ni hihi...relaks2 dah jgn di layan orang gini...huhu

Bui Idzra Ryn said...

wah..panas2..kontroversi betul si telefon canggih tu..dgr lagi maria cakap cmtu,guling2 lah dier hempas diri..kesian..hihi

MiZ Rayy said...

telefon canggih ke telefon cabuk? haha

CikHaniBhulat said...

telefon berkarat tu..btul2, cekodok bulat2 sedap di kn..di sakit aty npe ntah..gilosss...skong words siti and maria elena..hehe

kokser kokdam said...

kite bako je

hahaha

Shamsuddin Amin said...

adeh...
asal baran ni...
buat relak, sudah... ^^

sarah mohamad said...

orang yg tak matang ler tuu si telefn canggih.

embun d tengah malam said...

rasanya dia budak2 lagi tu..ckp pun mcm tak matang...untung la u...siap yg berkenaan back up lagi tu hehehehe

KAMIHIDUP said...

tumbuk je muka dia cik gebu.

cik najihah said...

aiya...mcm2 punye orang..
kasi tumbuk je hihi

apik pehe said...

hahhaa..apik..saper apik tu?hahahah

itu laa..main buat jer profile..pastu hentam2 orang..haha..
kalau dia berani,patot buat profile sebenar..

baru jantan namenyer..hahaha

Ratu Lissa said...

dia tak malu ke komen status org yg bkn-bkn? nama je telefon canggih

amna said...

kalau saya baca dua kali, nampk mcm tepon canggih ni lelaki je, coz sibuk duk usha Lovpoison. tapi x tau la kan~~

HaNa Hani said...

obviously sumting wrong ngan dak tuh kan?
biarkan saje
>_<

khairul akmal azman said...

biase la..
xsemua org suke kat kite..
dia dengki la 2..

Liza Razak said...

ishhh..orang mcm ni pon ada ke?baik duk diam2 sudah...x de keje betul kutuk2 org ni.apa2 pon telefon canggih tuh jeles laa tuh..ehe

Hafidzah Hafidz said...

laaa, apasal la dengan si TELEFON CANGGIH nehh..dye jeles dengan Cik Gebu kot..dye yang gedik kot..suka ati la kita nak admire dengan sape pun kan..hishh~ susah2 jumpa orang macam neh

Cik Suheela said...

TELEFON CANGGIH gila nak mampos..geram aku..aku nak tgok sikit muka dy kat pesbuk..pasti buruk seburuk mulutnya HAHAHA

Cik Suheela said...

telefon canggih tu guna gambar palsu..dy guna gambar my rumet lyana hisham T_T

pasti dia punya muka macam tahi cicak kot....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.