Thursday, May 26, 2011

tutorial nak ambil url

yuhuuuu.. cik gebu in da house.. lame tak gua menyepikan diri?? keh3.. msti korang rindu gua kan?? harharhar *perasan bagai.. sampai apik pon tego gua..



jawapan gua *maah la awe weh.. mekk kno kuarantin.. sie ko mekk kea?? sob3

sesape yg xpaham mksud gua tue.. buat2 la korang paham eak.. hehe... actually drpd tutorial yg lps.. cik myrha tanye gua mcm mne nak amek url..




sorry eakk cik myrha.. lupe nak bagitau pasal tue.. entry kali nie gua akn bgitaw cara nak amek url..

kalo korang nak icon cute from emocutez.. korang just amek direct link je..

contoh


direct link tue ialah url anda.. :)

tapi kalo korang nak icon dri glitter graphics atau myemo .. korang kena buat camnie..


korang hanya amek dari http smpai la ke gif je..


contoh : http://dl10.glitter-graphics.net/pub/459/459830qyqjkq81to.gif


inilah url korang.. senang je kan?? so korang blh la edit2 ape yg patut kat belog korang..


JOM JOIN CHURP-CHURP..!!





www.tips-fb.com

3 makhluk membebel ♥:

cik myrha said...

awak..maceh :)
much love.tc :)

sya hassan said...

@cik myrha
same2.. try k.. much love for u too.. :)

KAMIHIDUP said...

cik gebu memang gebulah. heee. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.