Saturday, December 4, 2010

follower bertuah cik gebu~~

alhamdulillah.. follower gua da mencecah 200 lebih.. gua sgt2 berterima ksih oo kpd korang2 sume sbb sudi menyokong gua dalam dunia blog neh..tanpe korang siapalah gua.. tenkiuuu olsssss.. hari nie cuaca kat klantan agak mendung + hujan.. sejukk babe.. otak gua beku sudaaaaa.. xyah la korang p US ke Korea ke hape sume.. kat Malaysia nie pon dah sejuk.. dtg je kat kelantan.. huhu.. although hari hujan.. ianya xmematahkan semangat gua nak berblog.. slalunye law hujan2 camnie.. org bikin bijih timah kat mate an?? tpi gua laen.. ok.. ary nie munyer cer.. gua rse gua na bgi seseuatu la kat seseorg.. sape? apekebendenye gua nak bgi 2?? (teroskan bacaan anda).. gua aka cik gebu dengan bangganye nak bgi award kat follower bertuah yakni follower ke 222 blog cik gebu.. dan follower yg bertuah itu ialah MIZZ NINA .. yeay!!! tahniah ye mizz nina.. ehem3.. (mizznina?? terigt kat mizz nina tunang noh hujan..huhu) .. dan awardnye ialah.. jeng.. jeng..



Photobucket


mizz nina..trima la award yg xseberape neh from cik gebu..ngeh3.. =p

psst: meh leyh kiter p skodeng same2 kat blog mizz nina neh..meh2..


www.tips-fb.com

4 makhluk membebel ♥:

Ruqaiyah Amanina said...

thnx cik gebu! hehe ske2.. cute sgt.. :)

sya hassan said...

ur welkam.. congratss ye nina.. *^_^*

Fakhrur Razi berkata said...

larh
entry bru kau kt bawah ke =.=
ptut plik jer dh lama kau xupdate
huahua

oh weh tahniah
ak igtkan Mizz Nina artis tu yg btol2 follow blog kau
hak2

ps: dh makin ramai follower kau alhamdulillah.. dlu masa ak follow kau bru je bper kan?
hahaha

sya hassan said...

-raji-
lorh..ko nmpak ke bsr bapak aq tulis sticky post kat ats 2..adoyaii.. huhu

haha..law mizz nina yg 2 follow aq..kompem kmbg 10" idung aq taw..haha bgga~~

ps:syukur alhamdulillah.. a'a.. skit je mse 2.. xsmpai 20 pon mse ko follow aq dlu..huhu thanx bro sbb ko la stu2nye kwn blogger aq yg ske bgi komeng2 kat entry aq..huhu arigato~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.