Tuesday, December 14, 2010

CONTEST JEJARIKU KREATIF

kali nie aa..gua na join satu contest..yakni CONTEST JEJARIKU KREATIF from CIK FAZ.. sesaje cube naseb.. ngeh3..na join?? jom bace step dye.. lalala




1. kamu kamu dan kamu perlulah jadi follower .faz punye cerita. terlebih dahulu. ^^

2. sile letakkan banner kat atas tue di entry korang dan letakkan di sidebar korang. cam biaselah kan. link kan banner tersebut kepada entry ini supaya mudah sesape nak join nanti bile dye bace blog korang.

3. tajuk entrinye "CONTEST JEJARIKU KREATIF".

4. hadiahnye bernilai RM30 atau lebih

5. tarikh tutup pada 30 disember 2010

dan gambo yang bertuah itu ialah jeng jeng...

*


*


*


*


taraa...



gambo neh mase gua ngan kengkawan gua p berdating beramai2 kat pantaii..oppss pembetulan ye.. bukan p dating nga balak k..huhu.. amacam.. kreatif x kitorg?? hua3.. [perasan.. ;p]






www.tips-fb.com

8 makhluk membebel ♥:

Raji berkata said...

woahhhh
cmbest jer nih...
nk kena pk stunt yg best nih =.="

sya hassan said...

-raji-
kau msuk je.. mne taw kau menang.. da save duyet kau na bli topup..hua3..

pk baek2.. XD

Raji berkata said...

hahahah
ceh mntang2 lah aku tgh nk saving utk kawen kan? =.="

tapi ak xde idea oh
awat kau xsuh mmber kau buat tulisan soyah ke misae ke

sya hassan said...

haha.. bkn ke ko mmg da nawaitu na saving tuk kawen??hua3.. aq mencadangkan je..kah3

bongekk.. soyah susah dowhh nak buat.. law misae 2.. kwn2 aq ttaw pon aq ad gelaran 2..haha

Ain Zulaikha said...

kontest mcm ni lah yg buat kan sy nak beli kamera cepat2.. huhu

sya hassan said...

haha..cepat2 la beli ye Ain..haha

lolitasinta said...

wahhhh !!!
heee cutee tawww !!!
gudlux cek gebuu ;DD

sya hassan said...

-lolitasinta-
hehe..macehh ye.. XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.