Monday, December 13, 2010

APE KORANG BUAT KALAU...???

pernah x orang luahkan rindu diorang kat korang tpi rindu tue bukan tuk korang... tapi tue orang laen... maksud gua cam mengadu la.. pernah x?? pernah x?? contoh.. rindunyeee kat si A.. sdgkan korang tue nme bedah.. law korang pernah ape korang buat?? sbb gua pernah mengalaminya.. kalo dye meluahkannya sekali sekala xpe r.. ini tidak.. tiap2 malam mengadu.. gua nie kadang2 terpaksa mengelak sbb malas nak layan.. asyikk dengar benda yg same je.. kite bukan makwe dye kot nak layan2 neh..cam la gua xde kerja laen.. tapi law xlayan kang mulalah ad mesej.. 'sorilah law i ad buat salah".. OMG! ini satu ag.. sikit2 nak majuk.. lantakk ko la.. tapi kdg2 gua sian gak.. so kdg2 gua layan http://www.emocutez.com je la ape dia nak luahkan tue.. tapi siyesly la gua xsuke http://www.emocutez.com oo org camtue.. law korang..korang suke??



p/s : xleyh tulis panjang2 sbb tangan terasa pijar2 dek makan udang pedas.. uhuk3..http://www.emocutez.com




www.tips-fb.com

14 makhluk membebel ♥:

Woofer Storm said...

gue pun rndu kat luu..nak ngdu ckit,bule?? hahaha

deAnza-wAnda said...

klau gua gua lmpang aje hahha.... gua bukan along cuma nk tlong

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

gua benci gile org mcm tu..
dia pk kalau cakap wndu kat org len, boleh hilang wndu nye kat org tu kot !.
otak dia la !
sepak je muke dia..
hahahhak !

sya hassan said...

-woofer storm-
mengadu la kalo na penampor masin gua.. kah3..

sya hassan said...

-deanza-wanda-
haha a'a lempang je kan..best gak uww..hua3

sya hassan said...

-hafizah-
woowoo.. yg nie ag best.. xyah penat2 cari bola.. bola dah ad kat muke kan?? kah3 just sepak je..bhahaha

Si Gadis Semasa said...

haha . penah je blaku cmni . and org yg ngadu kat i tu sbnrnya i suka dia snyp2 . HAHA . terpaksa dgr jugak walau sakit hati . LOL .

sya hassan said...

-gadis semasa-
waaaaaaaaaaaaaaa...itu lagi parah.. msti sedey an?? sob3 T_T

Raji berkata said...

hohooh boleh jadi lain makna tuh ;D
sama juga dgn share masalah nih..
kalau dia mengadu masalah (andai dia lain jantina)
ad kemungkinan yg dia bakal jatuh cinta dgn kita sbb igt kita ni caring =.="

sya hassan said...

-raji-
a'a..btol 2 wehh.. tpi aq rse law aq 2.. x kot.. sbb mamat 2 suke kat minah laen.. -.-'' lalala

Ain Zulaikha said...

cik gebu, annoying lah orang macm tu.. asik nak kata rindu je.. meremas hahahha

wahida said...

apa kata ko cium dia sekali? mesti dia diam...hahahaha!!!

sya hassan said...

-ain-
2 la..cik gebu pon pk camtu gak.. sbb kdg2 buang mse je.. tpi tue la.. klo xlayan..kang ad la msjnye.. -.-''

sya hassan said...

-wahida-
haha.. law ciom dye.. sy lak yg makan penampo dye..kah3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.