Monday, June 28, 2010

contest by miszlullaby.. =)




dalam dua tiga hari lepas..
blog soyah didatangi oleh seorang insan yang bernama miszlulallby..
ML neh ajak soyah join contestnya..
tetiba lak soyah terdetik di hati yang suci nie tuk menyertainya..
untuk menyertai contest nie senang je..cuma ikut syarat2nya je..

syarat2nya..
1.korang kenalah jadi follower miszlulallby neh..click here to follow her..
2.korang kena letakkan banner yang tertera di atas 2
lam korang punya post and also kat side bar ..
(kat side bar 2 nak letak pon xpe..xnak letak pon xpe.. xD)
3.korang kena wat satu entry mengenai contest neh.. elaborate la ckit..
4.hah..bagi anda2 yang memang giler snap.. contest nie agak sesuai lah utk anda..
korang juz snap seberapa yang byk.. tpi pastikan yang cantik2 je taw..
korang kena ceritakan nape korang suka giler pic 2...hoho
7.korang kena la tag sorang kawan2 korang..
pastikan kawan korang taw mengenai contest neh..
8.tinggalkan link anda di sini

hadiahnya sgt2 lah menarik..
bagi yang memang suka makeup2 neh..meh la join..
koz
hadiah pertama

PUPA MAKE UP KIT pesci zodiac collection pallete from PUPA MILANO-(got blusher,lip gloss,eyeshadow and highlighter)

hadiah tempat kedua

Luminelle DeliGloss in Rouge Framboise (no.83) from Yves-Rocher


tempat ketiga

Pink Gloss &Mini Mirror key chain from Yves Rocher

sume hadiahnya semestinya terbaikk dri ladang..

ok..skunk nie gambar aku yang bertuah ialah...



hahaha..i suke giler pic neh..
pic nie diambil masa soyah nak kuar jalan2 nga pemily..
xtaw la naper..tetibe lak rasa terdetik di hati..
'cantik gak aq eak??'..hahaha>>perasan..
tapi siyes soyah suke sgt2 gambar neh..
nampak matured..hoho
bersama kening ku yang lebat
menambahkan lagi seri gambarku itu...
muahaha..


ok2..kali nie mangsa tag soyah utk join contest nie ialah


jeng jeng jeng..
sapa lagi law bukan..


miss ana aka miss universe..haha..
wahai cik ana tayam..soyah tagged ana
koz i know u like contest very much rite??haha
wat eak tayamm..huhu

bagi mereka2 yang laen..apa tggu ag.,meh la join skali..
terbaekk wokkk,,.
www.tips-fb.com

2 makhluk membebel ♥:

Ana Mardia said...

hahahahaha!
mencik la soyah niiiii..xpe nnt ana try wat..sbb xlarat dah ni asyik kuar entry pasal kontes je..menang xjugak..haha..tenkiyu soyan chantekkkkkkkkkkkk

sya hassan said...

haha..yeay3..ad gak owam mencikk soyah..
wakaka.. selama nie owam syg soyah je...hak3..
u r welkam miss ana samteq..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.