Thursday, August 20, 2015

Review Perihal Makanan BEST di Malaysia?

hai cuolsss... assalamualaikum cuolsss...

yaaa ammpunn punya la lama iolsss tak berblogg cuolsss.. sibuk cuolss even sekarang ni tgh cuti sem.. hikhikss sibuk menternak lemak mungkin.. to cuolsss yang suka menternak bercucuk tanam or berkebun membela si lemak ni.. iolsss ada berita baik... berita baik la sangat kan... its about the best food in malaysia bebeh.. heeee

sekarang ni hobi iolss suka mencuba makan kat tempat yang best2.. kekonon nak jadi macam Maria Tengku Sabri .. jalan-jalan jumpa jodoh.. opss silap.. jalan-jalan cari makan.. haaa sonok deknon oiii.. kome tak tahu kalo jumpa kedai yang best2 iolsss akan recommend laaa.. setakat ni dah banyak kedai yang iolss jumpa cuma tak sempat nak hupdate je.. ntah kenapa mood nak berblog tak menyerap masuk dalam tubuh ni haaaa... ntah pasepa hari  ni aura berblog tu menyerap masuk.. muahaha..

tapi tapi sebab mak jemah ni malas nak upload gambo.. so tggu next entry yeee as the started edisi membela menternak lemak edisi cik soyah perasan gebu... oyeahhh.. k guyss.. stay tuneedd.. *acece bajet retiss podahh

www.tips-fb.com

0 makhluk membebel ♥:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.