Saturday, January 17, 2015

Hidup Hakak Terkini


Assalamualaikum uolsss..

sumpah dah lama gila gua meninggalkan zaman kegemilangan berbelog gua.. hemo3.. blog pon dah berhabuk dan bersawang mungkin.. ermm berbalik kepada tajuk entry diatas.. ermm tajuk entri bapak ahh bajett.. bajett apa? bajet 2016 mungkin bajet acah2 retis biarpon aku bukanlah retis seperti mereka2 yang sememangnya retis.. oh yee.. nak habaq mai kat hangpa semua yang sekarang ini aku selamat menjadi tunangan orang.. eh silap.. yang tu acah je.. aku nak habaq yang selamat menjadi pelajar UiTM .. kos apa? Kos yang mungkin jarang didengar.. kos sains komputer (perkomputeran netsentrik) .. aku tahu belambak korang2 di luar sana apekebendanya lah netsentrik ni.. haaa yang tu nanti2 la aku citer.. yang pastinya kos ni memang aku pilih.. jangan dok habaq aku dapat kos lelong noh.. hakak marah neh.. takde la gurauu je.. kalau aku marah macam la hangpa peduli.. ye dok? hewhewhew.. oh lagi satu nak habaq gua dapat UiTM kampus Arau, Perthlis bakkk hang.. *angkat kening sikit* acah2 obersi kauu.. and one more nak bagitau yang gua dah selamat berbracesssssss.. harharhar *gelak setan sambil tayang besi kat gigi* .. kau ingat sonang procedure nak pakai menatang alah ni?? kena sabaqqqqq byk2 noh.. sebab apa? sebab dia depend kepada keadaan gigi korang tu haaa.. gua terpaksa mengorbankan 4batang gigi 2atas 2bawah.. T.T sedih baqq angg.. tapi nak buat macam mana.. sebab gua dah berazam nak pakai gak sebab nanti bila umur pon dah semakin meningkat lagi sakit.. and sekarang gua dah jadi hakak braceyyy.. miahahaha.. mcm2 gelaran dapat.. paling latest diberikan oleh seseorang yang disayangi --> sumbu besi.. cuma terfikir apa kaitan badak sumbu dgn besi.. hurmm.. redha je la.. asal kau bahagia..

ntah kenapa muka macam tu.. menggeliat mungkin.. lega bakk angg


p/s : sekarang tgh final.. tggal 3paper lagi.. member2 sama kos ngan aku semuanya tggl 1 paper.. ini semua sebab gua terkandas banjir tempoh hari.. its okay.. demi family.. oh ye one more.. kot2 la sesapa nak follow ig gua kan.. haha gila bapak perasan.. haa boleh la search nama @sya_hassan .. also blh follow instashop gua @chanteq_beautyshop ..gua ada jual wideshawl & instantshawl.. also ada jual produk kecantikan.. for more info.. mohon la visit and kalau rajin follow la sekali ye.. hewhewhew kbai chaoooo


www.tips-fb.com

3 makhluk membebel ♥:

Nooriah Abdullah said...

assalamualaikum, kaknoor singgah follow cik gebu kat sini jumpa lagi ya

cikgu leeya said...

Gudluck ya hakak jemah hihi

amierah said...

Salam. Saya tengah apply degree uitm ni. Nak tanya, course Netcentric Computing ni susah tak? Harap reply. Thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.