Friday, July 26, 2013

My BFF

heyyo..assalamualaikum guys..

dah berhabuk bersawang sudah belog hencek hebu nie.. sat sat.. hacumm!!*background sound* *habuk manyak maa* busy punya pasal aku tak sempat nak menghupdate bebelog hencek hebu ini.. jadual aku pack bak hang.. dengan member aku yang jauh nun di timur pon aku jarang contact.. bercakap perihal member2 nie.. aku teringat kat member aku yang boleh dikatogerikan sebagai BFF aku.. oppss.. not boyprennn maaa.. ini girlprenn.. haaa..hangpa nie jangan salah paham plak.. kawan perempuan la maksud aku.. bukannya aku homo.. ingat aku tarak taw ka hangpa tgh pikiaq apa? *kan dah terkeluaq loghat utagha xpasai2..* panjang ngat aih intro..

teringat zaman muda mudi..zaman kegemilangan la sangat kat sekolah.. seriously rindu.. kalo dolu2 nak je cepat2 habis sekolah.bila dah habis.. rindu nak masuk sekolah balik.. gedik! bukan hangpa.. aku la.. gedik nak rindu2an.. hehe

rindu kau senah.. serius..!

she's my BFF.. kitorang dah kawan hampir 7 tahun.. kitorang start rapat mase form 3.. then lagi erat masa form 4 sampai la sekarang.. if aku ada masalah or dia yang ada masalah.. kitorang selalu share jalan nak solve problem together2 bak kata omputeh.. asal aku balik kampung je.. kalo nak pi mana2.. kompem dia la da 1st person aku ajak kuaq.. xpernah tolak..harharhar dah lama dah xjumpa dengan cik senah nie.. oh ye.. nama dia senah (bukan nama sebenar).. hahaha dulu aku kurus murus lebih kurang dia.. sekarang nie  aku yang semakin membesar.. dia nie xjgk besar2..hahaha.. ok la.. sikit2 sudah la aku coret2 kan pasal kau eh senah.. next time pulak ye.. hahaha..


note hebu : dah 1/2 ramadhan aku baru nak ucap selamat berpuasa semua.. ambillah keberkatan di bulan yang mulia ini dengan melakukan ibadat kepada yang Maha Esa.. InsyaAllah.. Wassalam
www.tips-fb.com

1 makhluk membebel ♥:

uda Usin :) said...

wuhuu .. jumpa dah ..
kekeke .. btw .. such a cute blog ..
hrmm hrmm .. byk lagi nk kena berguru ni .. hehe .. comam3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.