Thursday, August 16, 2012

balik kampung + RAYA!!!

assalamualaikum olssss..


lagi 3 hari nak raya.. apa persiapan nak raya yang uolss dah buat?? aku?? err.. er.. rumah belum kemas lagi.. kuih raya dah beli.. baju raya belum ambil lagi dengan tukang jahit.. hehe.. esk hari semua akan aku settle kan.. semangat giler dowh nak raya.. ntah nape.. mase sebelum ups lagi aku dah semangat nak raya.. hehe.. xsabar nak balik kg kot sebelum ups.. bile dah balik kg nie.. lagi la membuak-buak keinginan nak raya.. miahihi.. tahun nie ada sedikit perbezaan dgn tahun lps.. tahun nie.. for the 1st time aku berpuasa jauh dari family.. sebelum nie aku xpernah berenggang dengan family.. so this time.. baru aku rase mcm mne berpuasa kat tempat org.. serius setiap kali berbuka.. mesti aku teringat kat mama kat rumah.. sebab tahun2 sebelum nie setiap kali berbuka konfem aku berbuka dengan mama aku..tahun nie.. Alhamdulillah.. aku berkesempatan berbuka kat rumah selama seminggu.. sebabnya.. aku cuti 2mggu for raya.. hihihihi.. dunt be jeles ok? huhu so sebelum aku membusykan diri.. aku nak ucapkan..









MAAF ZAHIR DAN BATIN




rayanote: disini cik gebu nak menyusun 10jaritangan+10jarikaki memohon kemaafan kalo ada kesilapan atau membuatkan korang2 terguris/terasa/tersinggung dan sewaktu dengannya dengan entri cik gebu yang sebelum2 nie.. maafkan cik gebu ye.. setiap manusia mmg tak terlepas dari melakukan kesilapan..kan? memaafkan orang lain adalah salah satu perbuatan yang mulia.. besar ganjarannya bagi orang yang memaafkan kesilapan orang lain.. k.. selamat hari raya olsss... maaf zahir dan batin.. see u later.. babai.. wassalam
www.tips-fb.com

Monday, August 6, 2012

RAYA vs UPS

assalamualaikum..

pejam celik pejam celik.. cakk.. dah separuh daripada bulan Ramadhan telah berlalu.. rasa sekejap je.. sekarang kat radio.. lagu2 raya dah berkumandang sudahhh.. aku pon tgh layan lagu raya.. hihi.. tuee diaaa mood raya dah mai dah habaq kat hang... but UPS is coming soon.. so scary u know.. agagagagaga.. takot tahap cipan.. nak raya tapi takot nak ups.. for those yang nak UPS like me.. sila lah study.. aku tulis entry nie pon secara curi2.. hihi.. nak study dulu.. kbai..

note: doakan semoga aku and the matrikss gang dapat buat yg terbaek utk UPS nie.. k.. salam :D
www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.