Wednesday, April 18, 2012

ENGINEERING @ ARCHITECTURE??!!!

Assalamualaikum olss..konichiwaaa..

 perghh.. dah lame betol aku update blog.. dah bersarang sudah belog aku yg comel lote nie.. nak kate aku sibuk?? tak de duk sibuk2 nye.. hewhew tpi kalo difikir-fikirkan..mmg bz kot.. tpi xde la bz sgt.. mggu lps aku pergi jb dowhh.. my sis dapat baby baru.. nama kisya adeleia.. nma mcm adele yg nyanyi lagu someone like u sudahh.. haha congrats sis.. dua mggu lps aku ade majlis graduasi kat sekolah.. acece macam student u plak ade graduasi bagai neh.. hewhew.. mggu nie plak aku duk kat rumah akak aku yg msih lagi belajar kat uni kat selangor.. sesaje pergi jalan2.. bosan dowh duk kat umah.. xtaw nak buat ape.. nak tulis entri.. aku kekeringan idea  mse tue.. bila dah duk kat tempat akak aku nie.. byk plak nak idea dtg mencurah2.. tpi mse nie gak la.. agak terhad aku nak guna laptop.. sbb aku pinjam yg akak aku punyer.. mse dia ade kuliah je aku blh guna.. takpe aku redo.. acecece pasghah ko.. hewhew.. giler pnjg intro aku.. maaf la weii... dah lame sgt aku xtulis entry.. nie la yg jdi.. huhu

Engineering @ Architecture??!!(gaya tanya mcm nak mitak pelempang smbil mata membulat).. await?? slh ka cheq nak amik engineering/architecture ?? bukan ape.. aku mmg minat giler la bnda alah nie.. nak2 kalo yg berkaitan lukisan.. gilee.. mencabar minda aku.. best bro.. tpi SPM..LK aku dapat B.. nasib tak C.. ahaha*kantoi sudah.. takpe.. aku share la.. buat ape nak malu..

kalo engineering.. aku nak mintak civil.. tpi abg aku xbagi.. dia suruh aku ambik elektronik.. *terpinga2 sat bila abg aku suruh ambik elektronik.. kompem tahap blajo kefizikan kena tggi.. aku plak yg dah low dgn fzik.. tapi takpe.. as i can struggle.. i will do it meyhh.. usaha tangga kejayaan.. lps usaha.. doa.. lps tue tawakal.. itu je.. insyaAllah ALLAH akan tolong kita..

kalo architecture lak.. my sis in-law punye adk ade citer kat aku psl nie.. dia cakap best sgt2.. tpi xtido malam la.. xtido mlm?? biar betik.. tpi skrg pon aku dah jdi klon burung hantu.. jnis stok xtido mlm.. hewhew.. so sesuai sgt la ngan aku nie haa..

pilihan aku pada asalnya lebih kpd arkitek.. tapi skrg dah tetuko kpd engineering.. agak2 korang la?? yg mne sesuai?? 


lovely,
www.tips-fb.com

3 makhluk membebel ♥:

diya said...

Ish kenapa pulak tak boleh civil engineering? okay apaa. akak pun civil engineering jugak, skrg dah tahun 3 degree. okayyy je, bukan elektronik je banyak fizik, civil pun. walau agak ting tong nak blaja, tapi blaja civil mmg best. :)

Yuyu Suwit said...

nice entry..saye baru dalam dunia blogging..jemput jom ! =)
http://noridayumohamad.blogspot.com/

Nur-nba said...

Nice blog.. cantik dan warna lembut je.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.