Wednesday, January 18, 2012

Samsung GALAXY ACE VS Blackberry CURVE 9300. korang prefer pilih yang mana?

yo yo whats up guys.. assalamualaikum.. hari nie gua nak mitak sedkit pendapat korang la.. agak2 korang la.. Samsung GALAXY ACE dgn Blackberry CURVE 9300.. yang mana korang prefer nak beli?? hehe tntg harga.. opkos la blackberry lagi mahal.. tapi gua xamek pusing bnda tue.. kdg2 benda yg lagi murah lagi better dri yg mahal.. antara dua nie jgk.. yg mne application dia MANTOP?? tell me pliss.. :)))



samsung galaxy ace


vs


blackberry curve 9300



pesanan penaja : kerjasama amat dihargai.. domo arigato gozaimasu.. :))))





www.tips-fb.com

7 makhluk membebel ♥:

KAMIHIDUP said...

bb menang ada bbm, samsung menang ada market. :)

Princess Feyqa said...

yg ade android mesti best hehe

KAMIHIDUP said...

KAMI sihat je. cik gebu macam mana? lama menghilang?

anis madu said...

beli la galaxy s2. hihi

Syarih said...

satu hari nak beli gak samsung nih..minat!...sekarang nak guna duit untuk benda lain dulu lah..

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

hana said...

saye minat android...
alang bek beli s2..
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.