Monday, November 21, 2011

MATLUTHFI AGAIN!!

semalam kan.. gua ade la layan video kat youtube.. memula tue cari lagu forteen-berdua bersatu.. *cari lagu nie pon sbb penyanyi dia hensem2.. especially Ariz.. perghh muka macam mat jepun kot!hua3.. serius tergoda*tgn ke dada mate ke atas mulut terbuka..hua3 then tetibe kuar video matluthfi yang paling latest.. tajuk rant on lagu cinta.. semua video matluthfi gua tgk.. serius best video2 dia.. ade moral values la pada setiap video dye.. so ape kate korang layan dlu video yang nie.. sure pecah perut korang.. harharhar terbaek la matluthfi!!!





influence drpd maluthfi nie.. sampai gua pon pi cari lagu TIGA KATA-KRU then lagu LELAKI SEPERTI AKU-ALIFF SATAR.. hahaha kalo matluthfi tak buat video nie.. gua takkan cari punyer la lagu2 nie.. keh3..
I ikhlas ,
Ikhlas apa ?
Ci ci cinta kamu !
Heh?
Cinta laa .
I pon , pon pon pon pon , pon pon pon ponn , pon ponnnn !

last but not least > aliff satar, could you stop talking about me? hua3 .. apa?? aku busy! okbai!






yang sure gelak,

www.tips-fb.com

Saturday, November 19, 2011

cuak wokk!!

mood : making love with SPM
katogeri : luahan hati seorg SPM candidate


assalamualaikum semua..

hari nie an.. titew na citew cecuatu oo kat kolam2 sume.. eh2.. jap2.. *panggg!! tampo pp gua sat..ok.. back to normal.. gara2 cakap ngan ank sdare yg masih kecil.. smpai gua pon cakap cam tue.. hemo3.. ok2.. gua nak cite la skit pngalmn gua berSPM.. perghhh.. bajet cam dah habis je SPM.. hehe.. tggl 6 sbjek je lagi.. 6 Disember nie.. maka merdeka la gua.. hua3 and and mase tuk tido semahu-mahunya.. hahahahaha ari nie gua xexam.. giler ehh ekau nk exam mse cuti mggu.. hehe subjek BM.. BI.. SEJ & MATHMODE dah lps.. alhamdulillah.. gua buat yang gua terdaya dan termampu.. agak puas hati jgk la. hehe so yg tggl lagi PAI.. KIMIA.. FIZIK .. PSV.. & LK..dlm 6subjek nie.. FIZIK je yg gua bmbang.. gua agak low sdkit subjek fizik nie.. siyes gua cuakk wokk ngan subjek nie.. even skunk nie ngah exam.. my umi (cikgu kat skolah gua dipanggil umi and abi) still lagi buat extra klas tuk gua and da geng SPM.. woahh.. mmg terbaek la.. gua harap sgt gua dpt catch up subjek fizik nie.. korang semua doakan gua and SPM candidates yg laen dpt buat yg terbaek eakk.. aminn.. :)




nota kaki cinta : cita-cita gua sekejap nak jadi arkitek.. sekejap nak jdi graphic designer.. sekejap nak jadi lecturer.. perghh gile2.. korang rase last2 gua jadi ape?? confirm la jdi org kan?? hahaha :P




www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.