Friday, December 23, 2011

Entri Menggila di Tengah Malam

yo yo yo what's up guys.. assalamualaikum... ape cer korang?? malam2 buta cenggini tetibe terbit keinginan nak tulis entri.. keh3.. sesambil dengo lagu KAT-TUN - SWEET CHAIN + PRECIOUS ONE.. mawnye mangkit segala keinginan.. *oh..bukan mencarut ye.. korang jangan la jadi otak kuning.. keh3.. maksud gua keinginan membuak2 nak pi Jepun.. owh bagai biar mimpi sampai ke bintang je la.. ehh bukan ke tue tajuk citer randy pangalila dgn elfira loy?? hehe.. sebut pasal citer tue.. perghhh!!! jeles tahap gaban wooo.. erkk xde la jeles tahap gaban pon.. tahap siput2 baby je.. hihihi btw.. part yang plg kelakar.. bila ada makcik tue cakap kat elfira.. "KALAU KO TAK NAK.. AKU NAK (RANDY PANGALILA)" hahaha.. sape tak nak weh.. hensem.. baby face.. meow2.. *eh..tetibe plak terkeluar suara miang..abaikan.. sekarang nie.. gua menganggur di rumah.. cehh menganggur la sgt.. result SPM pon xlps lagi.. ehehe atceli.. gua borink maa.. rutin harian gua skunk neh.. makan + layan drama jepun (jarang2 layan la jgk drama korea) + tido + mandi + solat.. then skunk neh jgk gua otw bikin lesen kete.. vroom vroom.. hihihihihi gua rase bila dah dpt lsen.. kompem gua xduk umah.. sama ada kerja atau pon kuar jalan2 ngan kawan.. hihi


note : agak2 korang la.. sesuai tak gua jadi guru tadika sementara tunggu result SPM kuar?? hehe saje nak cari pengalaman.. keh3... then satu lagi.. kalo gua jual benda2 comel2 mcm pin comel yang kbykn dijual kat internet mahupun kat mall2 berdekatan.. korang beli tak?? hehe gua berhajat nak jual pin comel tue kalo permintaan yang menggalakkan..  selendang pon gua nak jual jgk.. insyaAllah kalo bajet lebih.. hehe but bukan dalam mse terdekat.. maybe next year... ala next year pon 2 mggu je lagi.. hehehe korang nak beli tak?? hehe



www.tips-fb.com

8 makhluk membebel ♥:

tyrah abu bakar said...

huhu..bestnya cik gebu dah habis SPM..sy SPM thun depan..hihi

qlah said...

hi.. first time dtg sini . hihi .


p/s: all the best yer ;D

Apik Pehe said...

nak beli tapi apik tak pakai selendang..hehhe

amna said...

elok jadi guru tadika tu..
pengalaman mahal jgn dilepaskan :)

wish u luck!!

wahida said...

kalo ko yg jual aku tak beli...hahaha!! acah jer...

jadik cikgu la weh...tapi kena byk sabar tau...kerenah budak2 ni lain beb...

iszieylyanziy said...

mek,,cikgu tadika?haha,,okay gak tu,,tapi get ready to have a kreatif idea nk ngjar budak,,hehe

Fara Fasihah said...

haha..!
kak , jadi je cikgu sementara.. hehe.. kerja seorang guru tu kan mulia ^_^

Ain Zulaikha said...

cik gebu, nak jadi guru tadika ke? agak2 kalo cik gebu ajar math sama cam ain ajar tak? hahahhaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.