Sunday, August 7, 2011

PRODUK KECANTIKAN MANA YANG PALING BERKESAN?

salam semua.. how ur fasting?? everything is ok?? i hope everything is ok.. :) hari nie setengah hari la kot gua terfikir2 PRODUK KECANTIKAN apa yang paling berkesan.. hari tue gua ada bace entry HANIS ZALIKHA perihal produk kecantikan yang beliau dan ibu beliau, MODEL 80-AN pkai iaitu SK II.. gua dapat lihat lah muka diorg seriously canteq..smooth and clear like crystal.. mmg canteq la.. mmg xnmpk pon diorg tue mcm ibu dan anak.. nmpak mcm kakak dgn adik je.. hehe gua ade gak usha2 produk SK II ... so far mmg harganya sgt2 lah MENGANCAM.. pencuci muka pon dah nak dekat ratus2.. kalo satu set.. korang boleh byg tak berape harga dia?? hehe tapi ntah nape tetibe gua rase macam nak cuba produk neh.. although sesetgh org akan ckp.. "kecik2 pon dah nak pkai produk mahal2.. " .. so what meyh?? elok kita jage muka mase xteruk nie la.. kang bila dah teruk baru menangis syahdu xberlagu.. hek3.. tapi for me.. gua mayb beli yang diperlukan je kot.. xde la smpai satu set.. gua neh jenis yg take care jgk la psl muka.. sape xmow muka canteq tanpa sebarang cacat cela kan?? about kos tuk beli produk kecantikan neh.. gua jnis yg xkesah sgt harganya tggi tapi biarlah betul2 menjadi..

erm kat dahi gua skunk neh just tggl parut marut.. T_T kalo pkai BIO OIL.. jerawat kecil akan tumbuh blik kat tempat parut2 tue.. dats y gua cari alternatif laen nak hilangkan parut tue.. korang ade nak suggest mane2 produk tak??


p/s : produk garnier memang menjadi pada awalnya tetapi gua xtaw la naper tetiba muka gua jadi berminyak then naik segala jerawat kat atas dahi.. tapi my sis in law pkai xde pape kot.. xde plak jadi mcm gua.. maybe sbb lain2 kulit kot.. so skunk neh gua cuba produk T3 DOUBLE ACTION.. seriously puas aty sbbnya jerawat mmg hilang.. then gua pkai plak GEL T3 MYCIN.. mmg hilanglah segala jerawat2 neh dalam mase 3hari.. gua xtipu babe.. tapi gua xtaw la kot2 sesetgh org laen plak kesannya.. tapi bagi gua mmg menjadi.. about garnier lagi.. gua still lagi guna krim garnier.. mmg lembut la muka gua.. :)



www.tips-fb.com

18 makhluk membebel ♥:

~~Ticer Wann~~ said...

hmm produk ni ikut kulit orang gak kot.. Ticer ni pakai macam2 tak jadi apa pun..kekadang menjadi kejap pastu naik balik jerawat.. sekarang tgh try safi.. tak tau la camne.. hee.. kena rujuk pakar kulit gak kot

miZz_nizZ said...

hee. safi terbaik.eh2.ttbe lak aku ni.haha

hamzah ian said...

aku pakai safi

nub said...

sabun cap gantung

cik najihah said...

safi elok :)

Amni said...

dear, saya makan Vigin Coconut Oil yang kapsul tu. serius okey... sapu minyak dia, pun okey... =) betul... ramai yang dah pakai dear...=)

embun d tengah malam said...

selamat berpuasa

missh chiorika said...

safi memang okeyy .

Cik Gee said...

ermmm gee tak pakai ape2 produk pon sekarang. tapi law jerawat mcm ade tnda2 nak naik, gee pakai pencuci muka shahirah.. itu je.. seelok ye jgn biasakan diri pakai produk muka.. kdg2 bahan kimia cmtu x elok utk kulit muka kita yg halus, mulus, tulus, dan lulus ni.. hehe..^^

sometimes being neutral is more beautiful even though we look old.. ^^

Cik Suheela said...

sya..cuba sya try vco yg kapsul tu..org kata, makanan dalaman lagi bagus heee :)

Anonymous said...

pkai la produk MARY KAY..tbaek.sume b'asas kn tmbuhan&tiada pngelupasan n ksan smapingan..mmg the best!

Rahsia Anggun said...

Can Try this product....marvellous..! since dia baru masuk di pasaran Malaysia so, ramai yg tak tahu lagi..MIRACLE of STEM CELL..http://www.mustikaseri.jeunesseglobal.com/
nak tahu lebih lanjut boleh add sy di fb https://www.facebook.com/Norzazilah

Anonymous said...

me pun prob muka juga...hilang jerawat naik jerawat.. dah la nak hilang tu lame.. pastu bekas lak.. x tau la nak guna produk ape lg nieee...

u all yg guna safi.. guna yg mana??

Mas said...

Pakai Mary Kay Insyaallah selamat dan berkesan

Anonymous said...

Tapi mary kay untuk muka yg dah mmg bersih boleh. Tpi kalau muka yg ade masalh mcm jerawat, pigmentasi tu semua tk berapa nk berkesan la. Guna vitamin dia pun tk berkesan sgt. Huhu

nonie said...

i dah pakai mary kay.xde improvement pon.lg byk tumbuh jerawat kecik2..huhuhu

Anonymous said...

Try guna outer nutrition herbalife.. Bgus.. Contact 017-4196036

Anonymous said...

I dah guna macam2 product....tp x berkesan..last skali guna nour ain beauty cosmetic....langsung jerawat x berani kluar...kulit kembali ke asal dan jd gebu...tiada peeling lansung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.