Thursday, June 30, 2011

TOLONG KAWAN GUA BABE!!

INI STICKY POST TILL 30TH JUNE 2011 :)
*entri terbaru kat bwh k.. :)

salam olss.. gua nak ucapkan ribuan trima ksih sesape yg sudi bgi komen kat entri gua yg sblm nie.. i got around 25 comments from u olss.. terkejut gk.. jrg2 dpt komen sbyk tue.. di sni gua nk bgitaw kalo gua buat entri tue bkn tuk memburukkn ke hape.. tpi gua tersgt skit hati.. so gua just nak share dgn korg2 je lah.. kot2 korang plak yg kena.. so korang kena la pndai2 mengawal keadaan.. so.. hari nie gua nak mtk tlg u olss.. kalo sudi tolong vote kawan gua yg dah menolong gua dalam PERANG CEKODOK DENGAN TELEFON CANGGIH tempoh hari.. gua t'sgt2 la b'terima ksih kat kawan gua yakni Lovpoison Lop sbb lucklily ade beliau ari tue.. xlupe gak kat APIK.. ngeee.. terima kasih FRIENDS :)

ok.. cite dia cam neh.. kawan gua si LOP neh ade join satu contest.. so gua dgn berbesar hatinya nak tolong beliau mendapatkan voting shgga 30 jun ini..




ni la kawan gua yg telah menolong gua.. tenksss darling :)

mula2 korang kena like page nie kat fb.

SHERMIKO MARKETING

then tolong vote gambar kat ats dgn menge'like' je kat SINI ..


tolong la eak.. sesape yg sudi tlg kawan gua yg sorang neh.. gua sayanggggggggggg korang ketat2.. harharhar.. :)


P/S : gua akan berhibernasi selagi tak de bnda yg gua nak share.. so kpd sesape yg rindu kat gua.. *bajet ad org rindu kau soyah.. perasan xsudah.. harhar blh la follow gua kat TWITTER..



www.tips-fb.com

25 makhluk membebel ♥:

NasZ said...

huhu...

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE: KEKUATAN DAN KELEMAHAN DIRI AKU ...

wahida said...

nok, aku tak leh nak vote sbb takde mukabuka...huhu....

peni anani said...

thanks tayunk... besar tol gambar peni kat sini thanks... ^_^
thanks jugak kat sesapa yang undi...

Shamsuddin Amin said...

wah...
ni la namanye kawan...^^

apik pehe said...

yeahh..apik vote doh..hehehe

KAMIHIDUP said...

ni namanya kawan sejati. :)

Ain Zulaikha said...

dah vote :) good luck..

Raji and Yeen said...

hohoho ak tlg vote weh.. lps ni kalau ad paper ak mntak kau tlg lak k?
hohohoh

sya hassan said...

@wahida
xpe kak.. aslkn akak bgi skongan moral pon dah ok :)

sya hassan said...

@peni anani
ur welkam darling.. sngja letak gambo peni bsr2.. nk bgi peni bersemangat.. hehee.. gud luck ea :)

sya hassan said...

@Shamsuddin Amin
yeahhhh!! bnar.. org dah tlg kita.. kita kna lah tlg blik.. itulah kawan nmenye :))))

sya hassan said...

@apik pehe
tenks apikk tlg kwn cik gebu :P

sya hassan said...

@KAMIHIDUP
heeeeee.. kita kena tlg blik kan?? :))

sya hassan said...

@Ain Zulaikha
tenkss ain :)

sya hassan said...

@Raji and Yeen
owh.. blh je babe.. aq no hal.. tenkss weh tlg kwn aq.. :PP

Wanie said...

wow..mcm ni la kawan..:)

done vote..good luck to ur friend..

Norish AqiSya @ Mama said...

baiknya dia,tolong kawan.

Benrauf said...

okay dah tolong vote member lu.

embun d tengah malam said...

i try

CIK FERRA AWW said...

AMBOII HOT NYE

Anonymous said...

i love u sya..
haha..
aku rasa ko kenal ako..


http://tinyurl.com/facebook-zack

Raji and Yeen said...

wah..kawan ko cam model larh.. 0.0

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here =)
btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

Enuni Hanim said...

Hye, tumpang promote boleh? Nk promote this blogshop, http://hijab-intrend.blogspot.com/ or you can find us at fb, hijab-intrend blogshop.

Kami ada menjual shawls yg sgt cantik. The latest one is custom made shawls yg sgt cantik dan berkualiti tinggi! Btw, thanks! (:

lolitasinta polkapolkie said...

done bebeh !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.