Wednesday, June 1, 2011

PENDAPAT KORANG TENTANG BLOG GUA

salam olsss.. hari nie gua nak buat survey la skit pasal blog gua.. bagi korang la.. blog gua nie berat tak?? kot2 la loading lambat sgt ke.. sbb blog gua tgh dlm proses baikpulih.. tapi hampir 80% dah siap la.. cume gua nak tanya pendapat korang la.. apa yang gua patut letak ke buang ke.. font colour pudar sgt ke.. atau entri2 kat blog gua nie xberapa hangat ke.. xcool ke... oh lupe.. blog gua kan suam2 kuku.. keh3 apepon.. tlg gua eakk.. mekaseh :)

kalo korang rase blog gua dah ok.. ckp je no komen.. keh3

mood : sedih.. sayu mengingatkan dua orang anak kecil yang harus berdepan dengan masalah.. :'(


www.tips-fb.com

13 makhluk membebel ♥:

Amalina said...

Semua dah okay :) Sis, blog Lina pulak lambat tak loading? http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/ Tolong ea:)

arenafon said...

pinky....hehehe

Syuk Ry said...

sedang elok la blog ni.. x berat sgt pn.. :)
BERSEDIA UNTUK PS4

not irene said...

kenapa ada 2 ruang chat?

satu yang keluar masuk tu

satu lagi kat ruang gossip2

satu je dah cukup kot

sya hassan said...

@not irene
dulu buat stu je.. then ade yg mengadu xblh nak tggl jejak kat shoutbox.. dats y buat dua.. then barulah dpt tgglkn jejak.. tapi pndpt kamo akan sy pertimbangkan.. trima ksih bgi pendpt :)

cpahniza said...

loading ok...xberat...
kaler cerah nyer...tp minat pink kn...
ha ruang gosip tu btol...satu ja dh cukup..
lain dh ok kot..

keep it up~

apik pehe said...

pasal blog mek..laju jer apik bukak..hehe..

Abszeen Picco said...

ur blog, its all about ur self. just be ur self :)

miss.Addin said...

okay je :)

comel + sweet = blog cik gebu

HAHA :)

have a nice day !

amir aizat said...

okay je.heheh

wahida said...

blog ko tak berat langsung...senang je nak loading...i like!!!

blog ko mmg best!!

GaRy™ said...

seriously... kiut giler blog ni... cadangan gary, luaskan lagi bahagian post ngan sidebar tu.. awk guna template blogger ke? kalau x, ble luaskan melalui edit html...
oh ya, gary tgh cari bloglist...jom join!!!

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/jom-join-30-bloglist-vip-blog-gary.html

chemay said...

no komen.
sebab semua dah oke
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.