Sunday, June 5, 2011

Oh Baby


Baby baby baby oooooo.. !!! ~~ lagu baby nyanyian justin bieber mmg menjadi kegilaan budak remaja zaman skunk.. termasuk makcik2.. diorg pon taw lirik lagu baby ok!!! lagu tue mmg sesuai la tuk couple2.. tapi kalo korang couple melebihi batas pergaulan mawnye terjadi BABY tue kang.. so entry kali nie gua nak membincangkan perihal isu semasa skunk nie.. sebelum tue.. gua nak korang tengok betol2 baby2 kat bawah nie..

hiiiii.. my name is shomel.. :P

comel je baby nie tido.. nyenyak.. :)

aucakkkkkk aaaaa!!

comel kan?? sggp ke korang buang diorg?? ohh kalo gua xsggp weiii..!!!


rata2 korang nie mesti pernah dengar/terdengar/mendengar/baca berita perihal baby yang baru lahir dicampak dari tingkat 5.. ya Allah.... gua mengucap pnjg la.. dikatakan kepala baby tue berkecai.. ya Allah.. tergamakkk nya mereka.. adakah mereka ini manusia?? gua tidak rase demikian.. nak panggil binatang pon xlayak.. heyyyy.. BINATANG PON SAYANGKAN ANAK DIORANG.. MANUSIA KE HAPE KAU NEH!! BAYI YANG TAK TAHU APA2 KAU BOLEH CAMPAK.. BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA WEII.. KALAU DAH GATAL SANGAT.. KAHWIN LA.. JANGAN JADIKAN BAYI XBERDOSA SEBAGAI MANGSA.. RENUNG2KANLAH...


*entri penuh emosi bagai.. mood gua xberapa nak baek buat masa skunk.. terlalu simpati dengan bayi2 yang menjadi mangsa.. T_T .. kepada mereka diluar sana.. berigt-igtlah... jangan sampai nasi menjadi bubur..

www.tips-fb.com

16 makhluk membebel ♥:

HaNa Hani said...

tu la org zaman skrg
pandai wat buang plak anak tuh
xberdosa ape bby tuh

SoLy SoLicious said...

ala comelnya.....
baby semua comel.....siape main buang baby,ingt 2 ank patung ka?? anak patung barbie tu pun org bela bagai nak rak

K.I.N.A said...

teruk la dorang ni kan..haish..

embun d tengah malam said...

tak tahu la yg buang anak tu otak dia aper yg dia pk..sempit

wahida said...

aku pun marah ngan kes2 mcm tu...mmg sakit hati sgt!! hanya Allah yg mampu membalas perbuatan bodoh dorang tu...

bunga said...

memang comel..yang sanggup bunga kerana mereka telah merajkan anfsu semata2..

apik pehe said...

entah la diorang ni..main campak jer..apik yg tengok ni rasa kesian...

KAMIHIDUP said...

yang campak tu nanti kena balasan dunia dan akhirat.

ainol akasyah said...

bila la nak ada baby sendiri ni

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

Raji and Yeen said...

wah cik gebu...
ak mmg sker bangat ngan baby2 nih...
kiut miut nyer smuer baby2...
hoho...
biler lar nk adr baby sndri..hohoho..
-ak org bru kt cni,nice blog-

farhanny said...

tula pasal . gila punya org

amniey91 said...

em..betul tu cik gebu..
hihi...
da terjah blog cik am??
so,cik Am follow cik gebu..lau sudi ley follow gak lau xnk xpe..:)

http://amniey91.blogspot.com/2011/06/jom-share-tentang-hobi.html

Raji and Yeen said...

Mmg la org yg buang baby tuh.. Who knows anak yg mereka bakal lahirkan bakal peneraju negara kn? (♯`∧´)

Aida Omar said...

adesh cumey nye la baby2 nie..
geram..
ntah la mcm ne la depa leyh buang2 baby2 sikit punya cumey nie..

CikHaniBhulat said...

comel2... hani suka kids n baby..mereka comel n lucu kekadang...geram..nak kiss smpai merah je pp dorg tu =]

farra8979 said...

huhuhu.. sian bb...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.