Thursday, June 2, 2011

kenduri kahwin.. *KAHWIN!!!??


salam semua.. mlm smlm dgn hari nie gua sibuk skit sbb my cousin punyer daughter kahwin.. so gua mstilah kena tlg apa yang patut.. smlm lps Isyak trus pergi umah kazen gua.. smlm akad nikah dilangsungkan dekat masjid.. tapi gua just duk umah tlg buat itu ini.. pkul 1 bru blik.. letihh.. tapi puas hati... :)


hari nie.. seawal pkul 9.30 pagi lagi gua dah pergi umah my kazen.. family gua dgn family kazen gua yang sorg nie mmg rpt dri gua kecik lagi.. dah mcm adk bradik.. :) pagi tadi gua just minum nestum je.. mmg xsentuh langsung nasik... shggalah pkul 4.30 ptg tadi bru gua bertemu jodoh dgn nasi.. hihi ntah la.. nak kata tak rase lapar.. terasa gak... tapi sbb ade keje yg kena buat.. so terbantut la niat nak makan tue.. bau gulai mmg xpayah ckp la.. semerbakk.. so.. gua kenyang dgn bau je.. keh3..


musim cuti sekolah mmg pnuh dgn undangan perkahwinan.. layan je la~~ :p *gambo kahwin gua akan gua upload next entry eak.. :)

KAHWIN LAGI.. APSAL TAHUN NIE RAMAI SGT SAUDARA MARA GUA KAHWIN.. AISYHH BIKIN GUA JELES.. HUA3.. * JUST KIDDIM... HEHE


nota cahaya : skunk nie tgh hot citer sal bdak perempuan umo 14thn *if i not mistaken yg mengaku pernah MAIN.. SubhanAllah.. dik.. jgn merendahkan martabat org perempuan.. xptut kamo buat entry cam tue smta-mata nak tarik perhatian org lain.. itu publisiti murahan nmenye.. org kutuk kamo ade lah.. org kutuk kamo mmg la blh dosa.. tapi kamo jgk boleh dosa sbb kamo melakukan sesuatu yg membuatkan org lain kutuk kamo.. *tak fikir ke perasaan mak ayah kamo kalo mereka baca?? RENUNG2KAN.. org lain.. sila ambil iktibar..


www.tips-fb.com

13 makhluk membebel ♥:

Raji and Yeen said...

ni yg nak buat ak cpt kawen nih bgi kau jeles =.=

weh lme xmlawat blog kau
hahaha ada sihat?

sya hassan said...

@Raji and Yeen
wehhhhn RAJI!!!!!!!!!!!! akhirnya kau muncul gakkk!!!! siyes aku rindu kau giler... aku sihat je weh.. kau camne wehh?? lame beno aku xdgr kabo kau..hah nk tnye nie..ape dah jdi dgn blog kau?? apsal xleyh bukak??

cess.. kau mmg.. saje kasi aku jeles.. takpe.. aku reda je.. jnji kau jmput aku pi kenduri kahwin kau..harharhar

apik pehe said...

hehehe..skang kan musim mengawan..hehe

chemay said...

jum kite main kawin2 macam masa kecik dulu..
hehe
:)

MiZ Rayy said...

cuti skolah ja msti bnyk org kawen.. hehee

sya hassan said...

@apik pehe
statement yg sgt berbahaya..haha

sya hassan said...

@chemay
haha.. jum2,, t'igt dulu2 pelamin just gune krusi kecik je.. xpon buaian.. pastu hias dgn daun pisang.. haha

sya hassan said...

@MiZ Rayy
a'ah..senang skit saudara mara nak b'kumpul kan??bru meriah majlis kawen tue.. hek3

KAMIHIDUP said...

sampai tak terkejau orang kahwin musim cuti sekolah ni. :)

sarah mohamad said...

cuti sekolah memang ramainyg kawin. :)

wahida said...

akak tunggu jemputan ko pulak..

GemukCantik said...

arhhh. rimas otak tgk cincin kahwin saat frust nih! hahaha

HaNa Hani said...

aih..bestnye
kenduri xbnyk sgt yg jempot aiih
so sgt bosan dok umah
^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.