Saturday, June 25, 2011

HIDUP XTERATUR TANPA MAK GUA!!

assalamualaikum semua.. gua baru berkesempatan nak update blog.. skunk neh mak gua fly lagi ke sabah.. mak gua akan duk sane dalam jangka masa yang agak lama.. so gua?? kali neh gua duk ngan abang gua.. walawehhh der.. hidup gua mcm xterurus.. semua bnda gua kena buat sendiri.. hah baru kau tahu betapa pentingnya penatnya keje seorang ibu.. gua baru sedikit kot kena buat keje dah lelah.. fiuhh.. kena masak nasi lagi.. masak lauk lagi.. basuh baju.. lipat baju... kemas umah.. semua gua kena buat sendiri.. adoyaii.. letih2.. dah la gua punyer homework belambak.. mmg penat la der.. and.. and... yang paling penting.. GUA RINDU MAKK GUA!! sob3.. T_T
..

www.tips-fb.com

6 makhluk membebel ♥:

YOUsoF said...

Gua pun boleh jadi huru-hara kalau semua kena buat sendiri..

ko kena jadi 'bujang' berapa lama tu?

Rajin² lah kol beliau..

kay_are said...

ok r tu.. bile dah keadaan terdesak camtu.. baru r leh blaja berdikari ye tak? sentiasa pikir positif ye =)

MiZ Rayy said...

sabar cik gebu yee.. mmg ltih kn buat kje umah.. aku phm.. cmna la aku nk kawen nnti.. haaiiihh..

diana said...

tak pe la..
angap je kursus rumahtangga..
hehehe..

LyNaAlyaa said...

Hye! Nak tahu SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR? Jum belajar cara jana pendapatan di rumah. Berminat? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang system ajaib ini di sini --> http://bit.ly/mwPivE

Aida Omar said...

Adesh..hik3.. ok la tu cikgebu dapat belajar berdikari..cuma penat sikit la ea. hehe..

wah!! selalu call mak ya cik gebu ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.