Saturday, April 30, 2011

PENANGAN KAK LIMAH

rata2 korang neh.. gua caye lah kalo sume dah tgk citer plg mantoppp skali yakni "HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH" kan?? mmg lawak siott r.. gua mmg terguling2 tgk citer neh.. nak yang part ucop ngan johan nyanyi lagu "SOLEY SOLEY"... bahaii.. mmg lawak ko.. then drpd citer nie jugak lah lagu soley soley tuh m'jdi nyanyian org rmai.. *rmai ke?? erkk..~~ oleh sbb citer tue mmg femes.. so mcm2 page kat fb yg berkaitan ngan kak limah.. cntohnye yg ni.. Kak limah enjit-enjit semut sape sakit naek atas .. tpi yang plg gua nak gelak skali page yg ini pon ada.. Kak Limah,tak tengok Akademi Fantasia ke?takkan taknak tengok AC Mizal kot~ ..haha.. mmg kak limah dah jdi kegilaan rmai..then xlupe gak kpd usop wilcha.. page yg b'kaitan usop pon dah byk kat fb.. gua pon like yang ini.. Usop Wilcha Official Fan Club.. then byk la lagi.. yg soley soley tue pon ada gak.. mmg m'jadi tol la citer kak limah balik rumah nie.. wa tabikk la..


p/s : dgr2 kate citer usop wilcha plak nak kuar.. gua rase kompem lagi meletop.. ;p


www.tips-fb.com

16 makhluk membebel ♥:

aienz nawawi said...

huhu. ayat2 lam cite tu mmg dah jd ayat org skang
ta kire la kat mne pun mesti ade yg berkaitan cite kak limah
huhu

Iera Lollies said...

cite hantu kak limah balik rumah terbaikk!!
dah jadi fenomena sekarang kan :)

tqaAwesome said...

hahaha. bila pk balik, buatlah cerita hebat mane pon macam Merong mahawangsa, yang jadi fenomena mesti cter biasa2 je.. macam Hantu kak limah, adnan sempit.. haha.
tapi serius, aku pon laya gak cter ni.. lawak giler ^^

MiZ Rayy said...

cerita nmpk bodoh.. simple.. xpyh pkai plakon2 meletop.. tp peeeehhh.. terbaeeekkk... nak pecah prot gelak tngok citer nie.. hahaaa...

efa nur said...

terbaekkk dari ladang..hukhuk mantopp...!! :D

Faez Rusni said...

hahah..
Ini kaki tenago dVD nie...

thanx singgah blog paeh

apik pehe said...

haha..usop wilcha la yg buat citer hantu kak limah tu meletop..

zacky ~786~ said...

hahaha..~

kalau ko manusia .. g jauh2.. aku xnk kwn ngn kau,, klw kau hantu syaitan.. ingat ! aku ada silat gaying.. wakaka.. dialog sapekah ? :P

sya hassan said...

@aienz nawawi
a'a.. btoi2.. sume terikot2.. hihi

sya hassan said...

@Iera Lollies
yurp2.. terbaekk wokk!!

sya hassan said...

@tqaAwesome
atceli crita2 yg bangang je yg jdi fenomenanye.. kalo yg hebat2 tue blakang kire.. yg tue org teruja nk tgk je kot.. kalo yg citer bangang tue la yg org terikot2.. kan?? :P

sya hassan said...

@MiZ Rayy
a'a..aq siap guling2 weyh tgk citer tuh.. lawak bgai siot..kah3

sya hassan said...

@efa nur
mmg mantopp!! citer yg plg best yg prnh CG tgk..kih3

sya hassan said...

@Faez Rusni
haha..cam kenal je ayt tuh..hihi

sya hassan said...

@apik pehe
stuju!!.. dye lah yg memantopkn citer kak limah nie..haha

sya hassan said...

@zacky ~786~
CG taw.. ini dialog opie zami kan?? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.