Thursday, July 29, 2010

award ke 6...♥ ♥ ♥



cakkkkk aaaa..
soyah in da house..
alahai..
memang belog soyah neh bertuah dowh..
bukak je blog ai neh..
dpt award ag...
hahahaha..
memang bertuah la blog soyah neh..
hohoho..

ok2..
straight to da point..


::Bagi siapa sahaja yang menerima award ni , diharuskan memberikan/tag kepada 5-10 orang lagi::


::Selepas itu , si penerima award harus meletakkan link-link berikut di blog/artikel masing-masing
( kat entri tau )::




dak nsem


sOyAh cHaNteQ



::Sebelum korang letak link-link di atas , padamkan dulu link yang berada di no 1 . kemudian semua link yang tinggal dinaikkan 1 level seperti link no 2 menjadi no 1 , link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya . Selepas itu , masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5 . ok ? paham tak . Tapi korang semua kena jujur dan adil ye dalam menjalankannya . Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul , maka jumlah backlink yang dia akan dapat ialah :-



Posisi 5 : jumlah backlink = 5

Posisi 4 : jumlah backlink = 25

Posisi 3 : jumlah backlink = 125

Posisi 2 : jumlah backlink = 625

Posisi 1 : jumlah backlink = 3,125


Menurut info dari SEO ( Search Engine Optimation ) ramai blogger telah mendapatkan 1,953 ,125 backlink dan keuntungannya . Blog korang akan mendapatkan trafik tambahan, apalagi jika ada yang meng'klik' link ke blog korang .
Selain mengeratkan persahabatan antara blogger , award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang .
[Kesimpulannya : award - dapat ramai kawan - baclink - trafik - page ranking meningkat]

Tag kepada 5-10 orang kawan:

miss bebilas


miss afiyd ariza

miss ninie

mr.lee

mr.azrif



ok..dah siap.. to mr.fird.. tqvm bg soyah award neh..
very appreciate it..hoho~~
law blh..bgi la lagi..haha
www.tips-fb.com

2 makhluk membebel ♥:

Fakhrur Razi berkata said...

backlink ap?
ak agak pening skit
hahahah

sya hassan said...

hahaha..
aq pon xpsti gak..
yang aq aw..
backlink 2 dari blog kita
sendiri kepada entri
di dalam blog yang sama..
aq sndri keliru..haha~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.