Thursday, June 10, 2010

SAKA..??

ari neh..tetibe lak aq gatal tgn nak tulis sal saka..
nie semua gara2 aq tgk WANITA HARI INI semalam..
owhh..takutt nyahhh..
dye wat secara live masa dye merawat org yang kena saka..
uhhh..berdiri bulu makk..
takott..
ustaz nie ade la ckp..>> aq xigt nme ustaz 2 ape..
law korang mimpi2kan bnda neh...
berjaga2 lah korang..
dan pergilah berjumpa nga pengamal perubatan islam..

1. korang mimpi korang terjun dari tempat yang tggi..
(ikt la kat mana2 pon..aslkan tmpat tggi)
2. korang mimpi korang tgh menyusukan seorang baby..
(haaa..yang ini tuk pompuan je..yg laki2 aq xtaw lakk)
3. korang mimpi korang kena kejar nga binatang
(xkisah la anjing ke kucing..janji binatang)

tanda2nya pulak..

-korang rasa sakit2 badan
-ada lebam2 kat badan korang

to ladiess..berjaga2 lah anda..
kerana saka nie dye suka memilih pompuan berbanding nga laki2..
ini kerana pompuan nie sifat semulajadinya yang jenis lemah semangat..
lelaki juga xterkecuali..
saka nie jgk jenis yg suka mengacau org yang suka beribadat..


jadi..law anda2 semua ada petanda2 sprti yg tertera yang di atas..pergilah berubat..

:)
www.tips-fb.com

0 makhluk membebel ♥:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
copyrighted by belog.cik.gebu. design by cik gebu.